Holistische retraite Nu Doorpakken

Ontdek hoe je oude patronen doorbreekt

Jij bent toe om het serieus anders te gaan doen!

Je weet ondertussen dat je succesvol kunt zijn maar ook dat dit je te veel energie kost, door het alleen ‘op kracht te doen’. En dat dit ‘succes’ nogal eens ten koste gaat van jezelf, je gezin, relatie en dierbare mensen om je heen.

Je wilt weer volop in het leven komen te staan. Je wilt weer bewust worden van je gevoel en intuïtie. Je wilt vanuit zingeving bewust aanwezig zijn in al je relaties, privé en werk. Om zo een zinvolle bijdrage te leveren aan de wereld door alleen maar te zijn wie je bent en wat je voorleeft.

 

5/5

Ik zou de retraite ten zeerste aanbevelen aan elk persoon die binnen een korte tijd een grote verandering wil doorvoeren in zijn of haar leven. Ik heb mijn gevoel voor het eerst echt omarmt en dit is voor mij als rationeel persoon compleet nieuw.

André, deelnemer

Terugvallen in ‘oud’ gedrag

Je hebt al het nodige werk aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. Inspirerende boeken, online cursussen en verschillende opleidingen of seminars hebben je enthousiasme om te ontwikkelen geprikkeld. Je gaat vol goede intenties aan de slag om het geleerde vast te houden en door te groeien.

En dan na een paar weken of maanden val je langzaam maar zeker weer terug in oude patronen en  gedrag.

Heel logisch en toch o zo vervelend. 

Die oude patronen zijn vaak over meerdere jaren, niet zelden tientallen jaren, gevormd. Ze zijn als het ware ‘diep ingebrand in jouw systeem’. Om die patronen om te buigen is een pittige diepgaande holistische aanpak nodig.

Hoe dan wel die blijvende transformatie maken? 

Ontdek het met deze retraite Nu Doorpakken.

man in black shirt holding telephone

Herken jij jezelf hierin?

 • Je bent succesvol, maar je voelt je onrustig. Regelmatig denk je: is dit het nu? 
 • Je hebt last van onverklaarbare lichamelijke kwaaltjes en voelt je gefrustreerd omdat de oorzaak niet duidelijk is.
 • Je bent nieuwsgierig wat zich in je binnenste afspeelt, waardoor jij jezelf belemmert, saboteert, klein maakt, jezelf op de tweede plek zet en waarom je niet meer in flow bent.
 • Je wilt jezelf waardevoller, nuttiger, geliefder, meer heel en gelukkiger voelen.
 • Je zou graag meer in liefdevolle verbinding met anderen staan.
Video afspelen

Johan Blom, holistisch gids

Herken je een van bovenstaande punten? Je bent niet de enige. Ikzelf weet als geen ander hoe het is om maar door te jagen en geen idee te hebben van wat er echt van binnen leeft. Tot mijn 45e ben ik grotendeels afgescheiden geweest van mijn gevoelens. In ieder geval mijn gevoelens rond verdriet, boosheid en andere minder positieve emoties.

Tot mijn lichaam me signalen begon te geven die ik niet kon verklaren, maar ook niet langer kon negeren. Heftige zweetaanvallen belemmerden mij in mijn werk en sociale leven. De zoektocht naar de oorzaak leidde naar een zoektocht in mezelf. Wat een cadeau is het om te leren voelen! Mijn pijn en mijn verdriet onder ogen te zien en daarna mijn kracht en lust voor het leven te ontdekken. Ik gun dat jou ook.

Wat deelnemers over retraites van MooiHeel zeggen:

5/5

De groep was klein, wat erg prettig is om echt met iedereen de verbinding aan te kunnen gaan. Mijn intentie was om de verbinding met mijn hart nog groter te maken en te zijn. Nou ik kan je vertellen, dat zijn is wel gelukt!

Sharona

5/5

Door ervaringen tijdens de retraite en het uitwerken en uitwisselen van informatie met de groepsleden heb ik een belangrijke doorbraak gemaakt. Ik zou de retraite ten zeerste aanbevelen aan elk persoon die binnen een korte tijd een grote verandering wil doorvoeren in zijn of haar leven.

André

5/5

Het gaf me een enorme kracht en geluksgevoel om het lef te hebben om alle sensaties op me af te laten komen, te beleven en daarna weer los te mogen laten. Het was ook waardevol om een stuk mee te lopen in de ontwikkeling van de andere deelnemers.

Nico de Jong

Ontdek in één dag wat jou werkelijk verder gaat helpen

Eendaagse retraite Nu Doorpakken

In deze retraite ga je ervaren hoe je met een holistische aanpak het leven kunt creëren wat het beste bij je past. Je krijgt een inkijkje of beter gezegd ‘in-voel-momenten’ in wie jij werkelijk bent;

 • zonder jouw maskers,
 • voorbij jouw overlevingsmechanismen,
 • voorbij onmogelijkheden,
 • voorbij oordelen en verwachtingen van anderen.

Deze retraite is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een zinvoller, gelukkiger en waardevoller leven. Mensen die het beste uit zichzelf en het leven willen halen. En die bereid zijn om daarbij de oplossingen in zichzelf te zoeken.

Maak onder professionele begeleiding  de verbinding met jouw innerlijke en universele wijsheid en ontdek wie je werkelijk bent.

Met deze retraite kun je al de nodige resultaten direct bereiken, die lees je hieronder. 

En na deze dag weet je of het jaarprogramma Bewust Leiderschap op dit moment bij jou past.

Jaarprogramma Bewust Leiderschap

Deze eendaagse retraite is sowieso waardevol. Als je actief deelneemt aan deze retraite is de kans groot dat meer, dieper en verder wilt gaan. 

Daarom is deze retraite ook een prima voorportaal voor ons jaarprogramma Bewust Leiderschap.

In dit programma ga je een jaar lang keihard en liefdevol werken aan jezelf. Met als resultaat dat je daarna niet meer terugvalt in oude patronen en gedrag.

Een jaar lang krijg je intensieve en exclusieve begeleiding van een professionele gids en andere professionals. En ga je individueel en samen met een klein groepje gelijkgestemden grootse resultaten halen. 

Je leven wordt nooit meer hetzelfde na dit jaar. 

Op de pagina Jaarprogramma Bewust Leiderschap vind je meer info. En tijdens de eendaagse retraite Nu Doorpakken ga je beleven wat dit intensieve programma in de praktijk betekent en met je doet.

Dit kan je verwachten van de retraite:

 1. Meer VERBINDING met je ware zelf.
 2. Ingang naar HELING van jezelf.
 3. Inzicht: door je bewust te worden van je mentale patronen kun je helderheid krijgen over je denkwijzen en destructieve gewoonten doorbreken.
 4. Herontdekken van jouw innerlijke kracht en toegang tot universele hulpbronnen.
 5. Rust: je landt in je lichaam en ervaart hoe dit contact met jezelf innerlijke rust en kracht geeft.

Holistische retraite Nu Doorpakken

Maandelijks: zie voor data het aanmeldformulier
Ontvangst: 09:30 uur
Start programma: 10:00 uur
Einde:  rond 18:00 uur

Programma

Het programma is flexibel en wordt afgestemd op de behoeften van de groep en wat op wat nodig is.

Onderdelen die aan bod kunnen komen zijn zoal:

 • Meditatie
 • Mantra’s
 • Kundalini yoga
 • Holistisch ademwerk
 • Familieopstellingen
 • Energetisch werken & healing

Krachtige vegetarische lunch.

Persoonlijke invulling

In een telefonische intake verkennen we wat jouw belangrijkste thema’s zijn en wat jij uit deze dag wilt halen. 

Je krijgt een paar vragen / thema’s mee ter overdenking en om alvast ‘in te voelen’. 

Daarmee zet je ‘jezelf aan’ zodat je zo optimaal mogelijk van de retraite kunt profiteren. 

Tijdens en aan het einde van de retraite stemmen we af wat een passend vervolg voor je is.

1-2 weken na de retraite is er een telefonische follow-up.

5/5

Het programma bevatte een mooie balans van het aanraken van moeilijke onderwerpen en daarnaast een heerlijke bevrijdende luchtigheid. 

Klaas-Aart Kok

5/5

Deze retraite was een investering, maar is voor mij het tienvoudige waard. Ik voel ik me weer mezelf, zoals ik écht ben, en verbonden met de mensen om me heen.

Sjoerd de Jong

5/5

Johan coacht vanuit zijn hart, vanuit wie hij is, zonder opsmuk. Hij laat alle ruimte voor jou om te ontdekken wat er binnen in jou te ontdekken is.

Ben van Kamp

Begeleiding

Johan Blom

Van beroepsmilitair naar adviseur van CEO's naar holistisch gids... Het ontwikkelen van mensen en teams is al 38 jaar een rode draad in mijn leven. Ik maak daarbij geen onderscheid tussen zakelijk of privé. Die twee zijn net zo min te scheiden als ‘leven en ademhalen’.

Deze eendaagse retraite is inclusief:

Investering

Voor deze eendaagse volledig verzorgde retraite betaal je:
€ 195,00 voor particulieren, incl. BTW en 
€ 275,00 voor bedrijven en ZZP’ers excl. BTW.
Kosten zijn zakelijk aftrekbaar als persoonlijke ontwikkeling.

Kosten retour
Wanneer je besluit deel te gaan nemen aan ons jaarprogramma Bewust Leiderschap dan krijg je het volledige bedrag van deze eendaagse retraite retour. 
Dit wordt verrekend met het jaarprogramma.

Kosten voor werkgever
ls je hulp nodig hebt bij het aanvragen van budget bij jouw werkgever laat het dan weten

Reserveer jouw plek

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ik boek graag een plek voor

Leven vanuit je hart, met rust in je hoofd. Dat gunnen wij jou.

Misschien wil je er nog even over nadenken of deze retraite iets voor jou is. Tijdens een telefonisch gesprek kun je vrijblijvend je vragen stellen om tot een goed besluit te komen. Laat  je gegevens achter via dit formulier.

Scroll naar boven