Holistische
coaching

Een persoonlijke reis die je niet alleen hoeft te doen

Voor dappere doeners die niet bij de pakken neer willen zitten. Voor liefdevolle gevers die doodmoe zijn. Voor jou… als je niet meer weet hoe je het alleen moet doen. 

Zit je vast en ben je klaar met overleven? Wil je je weer vrij voelen, letterlijk en figuurlijk? Dan zijn er verschillende manieren om hiermee aan de slag te gaan. Doormiddel van persoonlijke, holistische  coaching, rustgevende retraites en een pallet aan inspirerende bijeenkomsten begeleid ik jou als gids tijdens deze innerlijke reis. Tijdens een gratis Kracht Consult kunnen we jouw persoonlijke traject bespreken. We stellen samen af waar jouw behoeftes liggen en hoe we daar invulling aan geven.

5/5

“Juist het stilstaan bij alles heeft me laten voelen dat ik de moeite waard ben. Het heeft me niet alleen persoonlijk laten groeien, maar ook in mijn bedrijf.”

Mogelijkheden voor jouw traject:

Als je echt intensief met jezelf aan de slag wilt, kun je kiezen voor een compleet traject van een half jaar of 1 jaar. 

Kies voor dit intensieve jaarprogramma als jij:

 • Dichterbij je eigen gevoel wil komen en keuzes wil gaan maken vanuit je hart;
 • Klaar bent met belemmerende patronen en relaties wil verdiepen;
 • Rust wil ervaren over wie jij bent en loslaten wat anderen vinden;
 • Concrete doelen wilt stellen en deze ook behalen;
 • Vol vertrouwen en zonder angst in het leven wil staan.

“Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met zijn innerlijke kracht vergeet dat nooit meer.”

Johan Blom, holistisch gids

Gespecialiseerd in:
 • individuele opstellingen;
 • burn-out preventie en herstel;
 • coaching op identiteitsniveau.
 • 5/5

  Door de inzichten en oefeningen die ik heb (op)gedaan bij MooiHeel heb ik met meer vertrouwen mijn leven opgepakt. Een groot deel van mijn doelen is nu bereikt.”

  Klaas-Aart Kok

  5/5

  Investeren in jezelf is een keuze: je kan op de bank blijven zitten en het leven over je heen laten komen, of in beweging komen om meer over jezelf te leren.

  Marc Lelieveld

  5/5

  “Deze retraite was een investering, maar is voor mij het tienvoudige waard. Ik voel ik me weer mezelf, zoals ik écht ben, en verbonden met de mensen om me heen.”

  Sjoerd de Jong

  Actuele planning:

  Leer om vanuit een zelfverzekerde rust naar de wereld kijken en bewuste keuzes maken. Ontwikkel een goede, intieme verhouding met jezelf zodat je dieper in verbinding komt met met anderen.
  Voor iedereen die stevig in het leven wil staan. Je hoeft geen leiding te geven aan anderen, mag wel. Voor meer info

  Ontdek hoe je belemmerende patronen kunt doorbreken en een blijvende verandering kunt realiseren. Dat en meer in deze holistische eendaagse retraite. Meer info

  Met een familieopstelling kun je meer inzicht krijgen in patronen waar je in het dagelijks leven last van hebt. Meer info

  Jezelf weer ‘heel’ voelen en ontdekken dat alles wat je nodig hebt al in jou zit, dat gunnen wij jou!

  Wij willen graag dat jij je op je plek voelt, bij ons of ergens anders. Tijdens een telefonisch gesprek kun je vrijblijvend je vragen stellen om tot een goed besluit te komen.

  Scroll naar boven