Professionals
& Teams

Programma's en retraites
voor organisaties

“Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken.”

Conficius, chinese filosoof

Hoe mooi zou het zijn als iedereen met plezier naar het werk zou gaan en energie meebrengt? Helaas zie ook jij waarschijnlijk om je heen hoe mensen gebukt gaan onder stress, burn-outs en gebrek aan motivatie. 
Wij geloven dat een gezond team met gemotiveerde mensen groeit van binnenuit. Vanuit het hart. Ga voor een duurzame impactvolle verandering waarbij hard werken verandert in hart werken. 

Wij nodigen jouw team uit om de diepte in te gaan. Dieper dan communicatiemethodes of persoonlijkheidsscans. Dat maakt dat mensen hun passie en talenten, die een ieder in zich heeft, weer aan elkaar laten zien en binnen de organisatie benutten. 

5/5

“Deze retraite heeft mij dichter bij mezelf gebracht dan dat ik in jaren ben geweest. Ik werd mij bewust van mezelf, van mijn plek in de wereld om mij heen en van mijn talent. 

Chris

5/5

“Op de retraite heb ik mijn innerlijke leider ontmoet en mijn eigen kracht teruggevonden. Ik hoef nu niet meer te ‘schreeuwen’ om gehoord te worden. ”

Mirjam Iseger

Onze aanpak en visie:

Wij bieden maatwerk voor professionals in alle lagen van de organisatie. We werken vanuit een holistische visie en gericht op Bewust Leiderschap.

Voor een goede kickstart beginnen we bij de top van de organisatie of bij de leiding van het team/de afdeling. Randvoorwaarde om met ons te werken is voldoende moed en lef om uit je comfortzone te komen. Zelfreflectie en de wil om voorbeeldgedrag te vertonen horen daarbij.

Laat het maatschappelijk sociale gezicht van jouw organisatie zien en gelden! 

Investeringen in professionele ontwikkeling zonder diepgaande persoonlijke ontwikkeling levert onvoldoende resultaat op. Veranderen doe je van binnenuit en is echt duurzaam als je er zélf in gelooft. 

Wat je met Bewust Leiderschap kunt bereiken:

 • Significant minder burn-outs en laag ziekteverzuim. 
 • Iedereen neemt verantwoordelijkheid en pakt nieuwe kansen aan.  
 • Mensen werken vanuit onderling vertrouwen, zijn sociaal én resultaatgericht.
 • Conflicten, irritaties en spanningen zijn bespreekbaar en hanteerbaar.
 • De uitstraling van de organisatie is meer professioneel, sociaal en maatschappelijk betrokken. 
 • Klanten doen graag zaken met de organisatie.
 • Mensen werken graag bij de organisatie.

“Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met zijn innerlijke kracht vergeet dat nooit meer.”

Johan Blom, holistisch gids

Gespecialiseerd in:
 • individuele opstellingen;
 • burn-out preventie en herstel;
 • coaching op identiteitsniveau.
 • 5/5

  Johan coacht vanuit zijn hart, vanuit wie hij is, zonder opsmuk. Hij laat alle ruimte voor jou om te ontdekken wat er binnen in jou te ontdekken is.

  Ben van Kamp

  5/5

  Johan is in staat om een veilige omgeving te creëren waarin het mogelijk is om volledig jezelf te zijn, bij jezelf te komen en anderen tot jezelf toe te laten.

  Kees Jansen

  5/5

  Johan heeft alles wat in mij en in mijn bedrijf leeft uitgedaagd, omarmd en verbonden. Zowel ikzelf en wij als team groeiden uit tot een mooier geheel. 

  Marjan Boersma

  Actuele planning:

  Leer om vanuit een zelfverzekerde rust naar de wereld kijken en bewuste keuzes maken. Ontwikkel een goede, intieme verhouding met jezelf zodat je dieper in verbinding komt met met anderen.
  Voor iedereen die stevig in het leven wil staan. Je hoeft geen leiding te geven aan anderen, mag wel. Voor meer info

  Ontdek hoe je belemmerende patronen kunt doorbreken en een blijvende verandering kunt realiseren. Dat en meer in deze holistische eendaagse retraite. Meer info

  Met een familieopstelling kun je meer inzicht krijgen in patronen waar je in het dagelijks leven last van hebt. Meer info

  Scroll naar boven