Gezin & relatie

Meer verbinding door
van elkaar te leren

De relatie met anderen is wat ons levensgeluk geeft. Een gevoel van zingeving en belonging. Waarom is het dan soms toch zo moeilijk om in harmonie met elkaar te leven?

Gek he, hoe je zo dicht op elkaar kan leven en het toch kan voelen alsof jullie eilandjes zijn. Je leeft een beetje langs elkaar heen en hebt eigenlijk geen idee wat er echt in de ander omgaat. Dat kan voor volwassenen gelden, maar net zo goed voor kinderen. Of je gaat het gesprek wel aan, maar het lijkt wel alsof jullie allemaal een andere taal spreken. Het leidt alleen maar tot frustratie. 

MooiHeel verzorgt een 7-daagse gezinsretraite waarin jullie als gezin leren verbinden met elkaar en met jezelf. 

5/5

“Ik ervaar nu echt de kracht van het het opvoed cliché: geef het voorbeeld dat je zelf graag zou zien. Deze gezinsretraite heeft ons op het goede spoor gezet. Zonder stress als gezin samen zijn begint bij rust vinden in jezelf.”

Voor gezinnen:

Tijdens de gezinsretraite ga je echt tijd besteden aan jezelf en je gezin. Door activiteiten en oefeningen samen te doen ga je op actieve wijze weer met elkaar in verbinding en komt die teamspirit weer naar boven.

Voor koppels:

Voorkomen is beter dan genezen. Maar dat lukt helaas niet altijd. Soms ben je elkaar al zover kwijt geraakt of hebben jullie elkaar al zoveel pijn gedaan dat jullie vastlopen.

Ook een fikse crisis hoeft niet altijd het einde van de relatie te betekenen.

MooiHeel aanbod voor gezin en relatie

Gezinsretraite

Tijdens de gezinsretraite ga je echt tijd besteden aan jezelf en je gezin. Door activiteiten en oefeningen samen te doen ga je op actieve wijze weer met elkaar in verbinding en komt die teamspirit weer naar boven.

Relatie therapie

Voorkomen is beter dan genezen. Maar dat lukt helaas niet altijd. Soms ben je elkaar al zover kwijt geraakt of hebben jullie elkaar al zoveel pijn gedaan dat het CRISES is. Ook een fikse crises hoeft niet altijd het einde van de relatie te betekenen.

Vader Dochter retraite

De relatie tussen vader en dochter is net als het lampje in de koelkast: het is er, maar we merken het niet op. Onderzoek bewijst dat de vader een cruciale rol speelt in een meisjesleven. Vaders zijn voor dochters een voorbeeld waar het gaat over hoe zij zich verhouden tot mannen.

Over MooiHeel

MooiHeel verzorgt retraites en 1 op 1 coachingstrajecten waarbij je leert je leven weer richting en zin te geven. MooiHeel is opgericht door Johan Blom. Johan: “Soms zijn er periodes in je leven waarin je met vragen of uitdagingen zit waar je zelf niet uitkomt. Op zo’n moment kun je een gids gebruiken om je verder te helpen. Het mooie is: je hebt alles al in je! Je bent je er alleen niet altijd bewust van. Hoe mooi is het leven als je alles wat je nodig hebt al bezit?” 

5/5

“Dit was een geweldige ervaring voor ons hele gezin en ook voor de relatie tussen mij en mijn vrouw. Het is bijzonder om de dingen die ik zelf eerder ervaren en doorleeft heb, te kunnen delen met de mensen van wie ik het meest houd.” 

Sjoerd de Jong

5/5

“Het verraste mij hoe goed de kinderen begrepen wat de bedoeling was hun eigen invulling daaraan te geven. Als ouders onder elkaar was er veel begrip en saamhorigheid, omdat we verbonden waren met elkaar door thema’s die ons allemaal bezighouden.” 

Marieke Herder

5/5

“Johan weet binnen de kortste keren een sfeer te creëren waarin je je veilig en relaxed voelt en je open kan stellen. In de interactie met de anderen ontstaan prachtige momenten!”

Fleur de Sterkte

Actuele planning:

Leer om vanuit een zelfverzekerde rust naar de wereld kijken en bewuste keuzes maken. Ontwikkel een goede, intieme verhouding met jezelf zodat je dieper in verbinding komt met met anderen.
Voor iedereen die stevig in het leven wil staan. Je hoeft geen leiding te geven aan anderen, mag wel. Voor meer info

Ontdek hoe je belemmerende patronen kunt doorbreken en een blijvende verandering kunt realiseren. Dat en meer in deze holistische eendaagse retraite. Meer info

Met een familieopstelling kun je meer inzicht krijgen in patronen waar je in het dagelijks leven last van hebt. Meer info

Scroll naar boven