Jij bent
Mooi Heel

Onze filosofie & werkwijze

Het begrip genezen kennen we allemaal wel. ‘Heel zijn’ omvat veel meer dan genezen. Helen betekent dat oude wonden deel mogen uitmaken van wie jij bent.

Helen is niet repareren, je bent niet kapot. Helen is een reis. Momenten van pijnlijk besef, eenzame tranen die niemand ziet, het lef hebben kwetsbaar durven zijn, anderen toelaten en beseffen: ik ben niet de enige… lichtpuntjes die je raken in je hart. Die je doen geloven dat het leven meer voor je in petto heeft dan schuldgevoel of rouw. Helen is erkennen, vergeven en liefdevol je littekens verzorgen. ‘Dit alles maakt wie ik ben, maar wat als ik verder kan kijken dan mijn verleden? Wat als ik mag genieten van vandaag en  verwachtingsvol naar de toekomst kan kijken? Steun ervaren van mijn geliefden. Mezelf laten zien zoals ik ben: mooi, heel. ‘

Bij MooiHeel ga je aan de slag met bewustwording van je pijn en weggestopte emoties. Door deze naar boven te laten komen, deze te erkennen en ervan te leren komt er enorm veel kracht en zelfliefde vrij. We helpen je deze nieuwe energie in te zetten ten goede voor je eigen ontwikkeling en relaties. Je staat er niet alleen voor.

5/5

“De begeleiding van Johan met mijn vraag was zorgvuldig en scherp en het werken met Systemisch werk heeft mij een goed inzicht gegeven in mijn situatie en dit zal de komende tijd doorwerken. De gesprekken, feedback en wederzijdse hulp in de groep doen mij beseffen dat ik het niet alleen hoef te doen en ik kan weer stappen maken in het echte leven.”

5/5

“Wat me vooral is bijgebleven is de enorme verbroedering die ik heb ervaren met alle mannen. Na deze midweek was er geen sprake meer van vijf individuen maar een liefdevolle groep mensen die vanuit hun hart in verbinding waren.” 

Werkwijze

Als gidsen werken we niet met een vast programma of methode, maar vanuit een holistische en intuïtieve werkwijze. Dat betekent dat we naar jou als persoon kijken en wat jij nodig hebt tijdens jouw reis. Wel baseren we onze aanpak op vier pijlers die in het DNA van MooiHeel geïntegreerd zijn en in al onze programma’s terugkomen:

illustratie vier pijlers voor bewust leiderschap coaching mooiheel

Relaties
Hoe je verbonden bent met de mensen om je heen.

BeZIELing
Waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Psyche
De verstrikkende kracht van ego en gedachten.

Lichaam 
De verbinding tussen hoofd, hart en gevoel.

Relaties
Hoe je verbonden bent met de mensen om je heen.

BeZIELing
Waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Psyche
De verstrikkende kracht van ego en gedachten.

Lichaam 
De verbinding tussen hoofd, hart en gevoel.

Over MooiHeel

Wij hanteren het uitgangspunt dat je lijf je alles vertelt. We werken vanuit de verbinding met hoofd, hart en ziel. Wij houden een eerlijke spiegel voor en dagen mensen uit echt vanuit zichzelf op zoek te gaan naar wat hen raakt in de situatie zoals die zich openbaart met wederzijds respect voor de ander. Wij nemen als uitgangspunt de veerkracht die ieder mens bezit om van daaruit de verbinding te maken naar team, organisatie en/of andere relaties. Ieder traject is maatwerk!

5/5

Johan coacht vanuit zijn hart, vanuit wie hij is, zonder opsmuk. Hij laat alle ruimte voor jou om te ontdekken wat er binnen in jou te ontdekken is.

Ben van Kamp

5/5

Johan is in staat om een veilige omgeving te creëren waarin het mogelijk is om volledig jezelf te zijn, bij jezelf te komen en anderen tot jezelf toe te laten.

Kees Jansen

5/5

Johan heeft alles wat in mij en in mijn bedrijf leeft uitgedaagd, omarmd en verbonden. Zowel ikzelf en wij als team groeiden uit tot een mooier geheel. 

Marjan Boersma

Jezelf weer ‘heel’ voelen en ontdekken dat alles wat je nodig hebt al in jou zit, dat gunnen wij jou!

Wij willen graag dat jij je op je plek voelt, bij ons of ergens anders. Tijdens een telefonisch gesprek kun je vrijblijvend je vragen stellen om tot een goed besluit te komen.

Scroll naar boven