Kracht consult

Maak gratis kennis met de kracht van MooiHeel

Aan de slag gaan met jezelf is een sprong in het diepe en een investering. Tijdens een gratis Kracht Consult krijg je de kans alvast te proeven van wat MooiHeel te bieden heeft.

Je weer heel voelen, dat wensen wij je toe! Dit Krachtconsult is een kans om te ontdekken of dit pad van persoonlijke ontwikkeling echt bij jou past. Geen verplichtingen, gewoon een openhartige ontmoeting (op locatie of digitaal) om te zien of we samen iets moois kunnen starten.

5/5

“Het Kracht Consult was niet ‘gewoon’ een gesprek, maar had meteen impact. We gingen echt de diepte in doormiddel van oefeningen. Daardoor werd snel duidelijk waar mijn pijnpunten lagen.”

Over MooiHeel

MooiHeel verzorgt retraites en persoonlijke coachingstrajecten. Je leert opnieuw jezelf kennen en gaat met focus en plezier aan de slag met nieuwe zingeving. MooiHeel is opgericht door Johan Blom. Johan: “Soms zijn er periodes in je leven waarin je met vragen of uitdagingen zit waar je zelf niet uitkomt. Op zo’n moment kun je een gids gebruiken om je verder te helpen. Ik loop met je mee terwijl jij het innerlijke werk doet. Het mooie is: je hebt alles al in je! Je bent je er alleen niet altijd bewust van. Hoe mooi is het leven als je alles wat je nodig hebt al bezit?” 

Actuele planning:

Leer om vanuit een zelfverzekerde rust naar de wereld kijken en bewuste keuzes maken. Ontwikkel een goede, intieme verhouding met jezelf zodat je dieper in verbinding komt met met anderen.
Voor iedereen die stevig in het leven wil staan. Je hoeft geen leiding te geven aan anderen, mag wel. Voor meer info

Ontdek hoe je belemmerende patronen kunt doorbreken en een blijvende verandering kunt realiseren. Dat en meer in deze holistische eendaagse retraite. Meer info

Met een familieopstelling kun je meer inzicht krijgen in patronen waar je in het dagelijks leven last van hebt. Meer info

Scroll naar boven