MooiHeel team

Johan Blom

Van beroepsmilitair naar holistisch gids en daartussen een lange reis van persoonlijke, spirituele en professionele ontwikkeling. Johan combineert een nuchtere houding met een kwetsbare opstelling. Door naast je te gaan staan en je te helpen je schaduwkanten te onderzoeken zonder oordeel. 

“Je hebt alles al in je! Alleen ben je er lang niet altijd bewust van. Hoe mooi is het leven als je alles wat je nodig hebt al bezit? Door jezelf nog beter te leren kennen leer je je kracht te benutten en kom je in de flow van het leven. “

Video afspelen

Bekijk de video over Johan

Rixt Lanting yogadocent MooiHeel

Rixt Lanting

Een gepassioneerde basisschool leerkracht met een jarenlange ervaring met leerlingen van 4-12 jaar. Als gecertificeerd kinderyogadocent en -coach past zij vele werkvormen tot bewustzijnsontwikkeling toe in de dagelijkse praktijk. Hierbij maakt zij de verbinding met het fysieke lichaam, de emotie, creativiteit, dromen, passie en uitdagingen. 

Rixt: “Het jonge kind staat nog in verbinding met de oorspronkelijke bron en het is de taak van de opvoeder/leerkracht om deze verbindingen te koesteren en te verdiepen.”

Wij creëren een veilige en ondersteunende omgeving voor jou om jezelf te verkennen, confronteren en te groeien.

5/5

Johan coacht vanuit zijn hart, vanuit wie hij is, zonder opsmuk. Hij laat alle ruimte voor jou om te ontdekken wat er binnen in jou te ontdekken is.

Ben van Kamp

5/5

Johan is in staat om een veilige omgeving te creëren waarin het mogelijk is om volledig jezelf te zijn, bij jezelf te komen en anderen tot jezelf toe te laten.

Kees Jansen

5/5

Johan heeft alles wat in mij en in mijn bedrijf leeft uitgedaagd, omarmd en verbonden. Zowel ikzelf en wij als team groeiden uit tot een mooier geheel. 

Marjan Boersma

Scroll naar boven