Retraite Bewust Leiderschap over je eigen leven

7 dagen om een ijzersterke basis te bouwen voor de rest van je leven

Tijdelijk de vliegtickets Gratis t.w.v. € 250,00**

Ben je constant bezig met je gedachten en succes nastreven, waardoor je vergeet in het nu te leven?

Terwijl je dat wel zou willen. Want je hebt al veel bereikt, goede baan en succes, maar stiekem denk je “Waarom ben ik dan niet gelukkig?”

 

Heb je gemerkt dat je…

 • Niet ondankbaar wilt zijn want je hebt het goed, maar ergens knaagt het nog steeds.
 • Graag wilt ontdekken wat de volgende stappen in je leven zijn.
 • Menig psycholoog en coach versleten hebt.
 • Als je later terug kijkt, niet het gevoel wilt hebben dat je het grootste deel van je leven niet geleefd hebt.
 • Streng bent voor jezelf als iets niet volgens plan gaat.
 • Graag in-control wilt zijn van je leven, zonder het gevoel te hebben dat je alle ballen hoog moet houden.

Als je 3x of meer keer Ja hebt geantwoord, dan garanderen we dat Het bewust leiderschap retraite je leven gaat veranderen. 

5/5

Ik zou de retraite ten zeerste aanbevelen aan elk persoon die binnen een korte tijd een grote verandering wil doorvoeren in zijn of haar leven. Ik heb mijn gevoel voor het eerst echt omarmt en dit is voor mij als rationeel persoon compleet nieuw.

André, deelnemer

Heb je een korte vraag? Stuur Johan een Whatsapp

Tijdelijk de vliegtickets Gratis t.w.v. € 250,00**

Herken jij jezelf hierin?

 • Je bent succesvol, maar je voelt je onrustig. Regelmatig denk je: is dit het nu? 
 • Je hebt last van onverklaarbare lichamelijke kwaaltjes en voelt je gefrustreerd omdat de oorzaak niet duidelijk is.
 • Je hebt een zeurend stemmetje in je hoofd die altijd kritisch is. Waarom lijkt bij anderen alles vanzelf te gaan?
 • Je zou graag in liefdevolle verbinding met anderen staan, maar je voelt je vaak eenzaam. 

Wat is de retraite Bewust Leiderschap

De bewust leiderschap retraite is een holistische retraite, waar we dieper gaan dan veel andere retraites. Holistisch wil zeggen dat we lichaam, psyche, hart, bezieling en jouw relaties met anderen, met elkaar verbinden.

Stel je voor, 40 jaar aan ervaring in persoonlijke ontwikkeling dat brengen we in 7 dagen in de praktijk. Waardoor je een grote levensverandering maakt in een korte tijd. 


Het programma is een mix van;

 

 • begeleide meditaties,
 • groepsgesprekken,
 • individuele opdrachten,
 • (kundalini)yoga,
 • lichaamsoefeningen,
 • transformationeel ademwerk,
 • ecstatic dance,
 • klankschaal meditatie,
 • werken met levensloop,
 • integreren van trauma,
 • familieopstellingen.

Dit maakt dat je door de dagen heen een persoonlijke reis ervaart.

brown wooden fence near green trees during daytime
Video afspelen

Johan Blom, holistisch gids

Herken je een van bovenstaande punten? Je bent niet de enige. Ikzelf weet als geen ander hoe het is om maar door te jagen en geen idee te hebben van wat er echt van binnen leeft. Tot mijn 45e ben ik grotendeels afgescheiden geweest van mijn gevoelens. In ieder geval mijn gevoelens rond verdriet, boosheid en andere minder positieve emoties.

Tot mijn lichaam me signalen begon te geven die ik niet kon verklaren, maar ook niet langer kon negeren. Heftige zweetaanvallen belemmerden mij in mijn werk en sociale leven. De zoektocht naar de oorzaak leidde naar een zoektocht in mezelf. Wat een cadeau is het om te leren voelen! Mijn pijn en mijn verdriet onder ogen te zien en daarna mijn kracht en lust voor het leven te ontdekken. Ik gun dat jou ook.

Wat deelnemers over deze retraite zeggen:

5/5

De groep was klein, wat erg prettig is om echt met iedereen de verbinding aan te kunnen gaan. Mijn intentie was om de verbinding met mijn hart nog groter te maken en te zijn. Nou ik kan je vertellen, dat zijn is wel gelukt!

Sharona

5/5

Door ervaringen tijdens de retraite en het uitwerken en uitwisselen van informatie met de groepsleden heb ik een belangrijke doorbraak gemaakt. Ik zou de retraite ten zeerste aanbevelen aan elk persoon die binnen een korte tijd een grote verandering wil doorvoeren in zijn of haar leven.

André

5/5

Het gaf me een enorme kracht en geluksgevoel om het lef te hebben om alle sensaties op me af te laten komen, te beleven en daarna weer los te mogen laten. Het was ook waardevol om een stuk mee te lopen in de ontwikkeling van de andere deelnemers.

Nico de Jong

Tijdelijk de vliegtickets Gratis t.w.v. € 250,00**

Dit kan je verwachten van de retraite:

 1. Emotionele doorbraak: we creëren een veilige omgeving om je emoties te uiten, omarmen en te begrijpen. Dit is de start van een helend proces.
 2. Inzicht: door je bewust te worden van je mentale patronen kun je helderheid krijgen over je denkwijzen en destructieve gewoonten doorbreken.
 3. Verbinding: je leert luisteren zonder oordeel en empathie tonen, waardoor conflicten verminderen en je connectie met anderen verdiept.
 4. Rust: je landt in je lichaam en ervaart hoe dit contact met jezelf innerlijke rust en kracht geeft.

Retraite Bewust Leiderschap

Data zie aanmeldingsformulier

Speciale editie in Spanje 1 week:

Ontvangst:  zondagmiddag 26 mei (eerder aankomen mogelijk)
Start programma: zondagavond
Einde: zondag 2 juni (langer blijven mogelijk)

Programma

Alle dagen zijn ingevuld met een ochtend-, middag- en avondprogramma inclusief ontbijt, lunch en diner.
De mix van begeleide meditaties, groepsgesprekken, individuele opdrachten, yoga, lichaamsoefeningen en familieopstellingen maakt dat je door de dagen heen een persoonlijke reis ervaart.

Je gaat een stiltedag ervaren en we gaan een dag werken met het lichaam door in de omgeving, te wandelen, klimmen, zwemmen, etc.
Je zal zien dat je steeds meer uit je comfortzone durft te komen en jezelf en anderen met liefde gaat omarmen. De exacte invulling ligt niet vast, omdat we ruimte laten voor de dynamiek binnen de groep en individuele wensen. 

Afronding
Zaterdag benutten we voor een impactvolle afsluiting waarbij integratie in je dagelijkse leven en verdere verdiepingsmogelijkheden centraal staan. we sluiten zondag af met een heerlijk ontbijt en laatste sharing.

Persoonlijke invulling

Voor een groot deel zal het programma plaatsvinden in de groep. Je zal merken dat dit stimulerend werkt voor je persoonlijke ontwikkeling door de dagen heen. Je leert, soms door uit je comfortzone te komen, de verbinding aan te gaan met anderen, je eigen lichaam en wie jij van binnen echt bent.

Er is ruimte voor persoonlijke gesprekken, met elkaar en de begeleiders. We staan stil bij wat zich in jou aandient. Wat vraagt aandacht? Als gidsen van de groep helpen we je om naar boven te halen wat gezien wil worden. De veilige en warme setting van de groep helpt daarbij. Niets hoeft, alles mag. Alles in vrijheid, vertrouwen en met volledige regie door jezelf.

Tussen het programma door is er regelmatig ruimte om jezelf even terug te trekken om te wandelen, schrijven of rusten.

Op een prachtige locatie in de Spaanse natuur en cultuur op circa 45 minuten van Alicante, gaan we in alle rust ontdekken welke thema’s bij onszelf spelen en om aandacht vragen. Je leert wat rust met je kan doen en hoe het is als je werkelijk aandacht geeft aan wat voor jou van belang is. In een combinatie rust afgewisseld met actieve werkvormen nemen we je mee op reis naar binnen, een ontmoeting met je ware zelf.

5/5

Het programma bevatte een mooie balans van het aanraken van moeilijke onderwerpen en daarnaast een heerlijke bevrijdende luchtigheid. 

Klaas-Aart Kok

5/5

Deze retraite was een investering, maar is voor mij het tienvoudige waard. Ik voel ik me weer mezelf, zoals ik écht ben, en verbonden met de mensen om me heen.

Sjoerd de Jong

5/5

Johan coacht vanuit zijn hart, vanuit wie hij is, zonder opsmuk. Hij laat alle ruimte voor jou om te ontdekken wat er binnen in jou te ontdekken is.

Ben van Kamp

Tijdelijk de vliegtickets Gratis t.w.v. € 250,00**

Begeleiding

Johan Blom

Van beroepsmilitair naar adviseur van CEO's naar holistisch gids... Het ontwikkelen van mensen en teams is al 38 jaar een rode draad in mijn leven. Ik maak daarbij geen onderscheid tussen zakelijk of privé. Die twee zijn net zo min te scheiden als ‘leven en ademhalen’.

Rixt Lanting

Rixt Lanting is een gepassioneerde basisschool docente, reisbegeleidster, gecertificeerd (kinder)yogadocent en coach. Rixt heeft zelf ruime ervaring met het creëren en containen van een veilige en warme bedding. Zij is tijdens de retraite op liefdevolle wijze aanwezig om jouw reis te faciliteren.

Deze 7-daagse retraite is inclusief:

Het is mogelijk eerder aan te komen en langer te blijven.

 

 

Investering

Voor deze 7-daagse volledig verzorgde retraite betaal je:
€ 1995,00*  voor particulieren, incl. BTW en 
€ 2300,00* voor bedrijven en ZZP’ers excl.
BTW. Kosten zijn zakelijk aftrekbaar als persoonlijke ontwikkeling.

*vervoer naar Spanje, luchthaven transfers etc zijn niet inbegrepen en afhankelijk van persoonlijke keuze. 

Korting
Wanneer je iemand anders meeneemt krijg je beiden 50,- euro korting op de totaalprijs. 

**Gratis vliegtickets
Boek voor 30 april 2024 en je krijgt € 250,00 korting op de prijs, daarmee heb je je vliegticket terugverdiend.  

Voor deelnemers die in Spanje wonen of verblijven geldt deze korting ook.

Kosten voor werkgever
ls je hulp nodig hebt bij het aanvragen van budget bij jouw werkgever laat het dan weten.

Betalingsregeling
ls je gemotiveerd bent om mee te doen maar je op dit moment niet over voldoende financiële middelen beschikt, neem dan ook contact op. Dan vinden we samen een oplossing.

Reserveer vrijblijvend jouw plek

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ik reserveer graag een plek voor

Leven vanuit je hart, met rust in je hoofd. Dat gunnen wij jou.

Misschien wil je er nog even over nadenken of deze retraite iets voor jou is. Tijdens een telefonisch gesprek kun je vrijblijvend je vragen stellen om tot een goed besluit te komen. Laat  je gegevens achter via dit formulier.

Tijdelijk de vliegtickets Gratis t.w.v. € 250,00**

Scroll naar boven